Sezonske akcije u toku!

Kontaktirajte nas za cene i ponude. Čekamo Vaš poziv!

Midea pametni bojleri – po čemu se razlikuju od ostalih?

Kako izgleda i šta znači pametni bojler?

Midea pametni bojleri, u varijantama od 50, 80 i 100 litara se razlikuju od svih ostalih pre svega po izgledu. Svojim oštrim linijama imaju futuristički izgled i dodju kao ukras kupatila. Svojim slim dizajnom zauzimaju 1/3 manje prostora od regularnih cilindričnih bojlera.

Pored prelepog, korisnog i futurističkog dizajna, Midea flat bojleri imaju još jednu prednost, a to je fleksibilnost u montiranju. Mogu se montirati i horizontalno i vertikalno.

Bojler pametnim zapravo čini takozvana “MemoU” funkcija koja pamti vaše rasporede i navike tušitanja u periodu od 7 dana,  pa vam je u vremenu u kom se obično tuširate, voda  toplija, a u ostatku dana bojler održava vodu na manjoj temperaturi i time štedi energiju i novac.

Pored pamćenja naših navika, Midea pametni bojleri u flat varijanti dolaze sa dva rezervora koji mogu da rade nezavisno. Šta znači nezavisno?

To znači da ukoliko ste sami u kući a imate recimo bojler kapaciteta 100l, možete podesiti da se greje samo jedan rezervoar, i time uštedeti puno energije. A istim tim bojlerom, grejanjem oba rezervoara, se može kupati porodica od 4 člana.

Čista voda, zdrava koža

Midea bojleri, zahvaljujući svom sistemu za zaštitu od bakterija uništavaju 99.99% bakterija iz vode, pa je voda čista i za naše mališane. Grejanjem vode na temperaturi od 75C pored uništavanja bakterija i omogućavanja zdravijeg tuširanja, Midea bojleri time čuvaju i odvode od eventualnih zagadjenja.

Pametne funkcije i WiFi

Midea pametni bojleri pored iznad navedenih funkcija dolaze i sa opcijom povezivanja na WiFi. Uz pomoć WiFi konekcije i “MSmart Life APP” aplikacije, sa svog telefona možete podešavati paljenje i gašenje, temperaturu vode, modove rada bojlera itd.

Pored opcije WiFi, Midea pametni bojleri su član “Google Home” i mogu se regulisati glasovnim komandama uz pomoć Google Assistant ili Amazon alexa. Glasovnim komandama možete upaliti ili ugasiti bojler, ili mu reći koju temperaturu rada da postavi.

Cilindrični modeli

Pored Flat modela, nudimo i regularne cilindrične modele, sastavljani od nerdjajućih materijala sa trostrikm slojom zaštite rezevoara koji pružaju dugovečnost.

Našu kompletnu ponudu bojlera možete posetiti na stranici prodavnica, u sekciji bojleri.

Korpa
Scroll to Top
Call Now Button